Email: info(a)prenosniki.si Tel: 051-704-555

Specializirana trgovina s sodobnimi prenosniki

Velika izbira prenosnikov Asus refurbished po ugodnih cenah z možnostjo podaljšanja dodatne garancije na 3 leta za samo 79,99€. Smo uspešni spletni trgovci.

Telefoni

Namizni računalniki

Delovne postaje

 
 

Zaupanje je dobro, nadzor boljši

Varnost je življenskega pomena, zaupanje tudi. A včasih ne gre zaupati ali pa je zaupanje zlorabljeno. Počutite se jezne ali pa se za tem skriva žalost, razočaranje, bolečina. Držanje za glavo ne bo prineslo prave odločitev. Če iščete krivca imamo morda odgovor. Že sumite, a želite potrditev? Pomagali smo pri primerih ko šlo za krajo, vandalizem, osebne težave s partnerjem, mladoletnikom, zaposlenimi,...

Garancija zadovoljstva

V primeru, da ste na kakršenkoli način nezadovoljni z našim izdelkom iz ponudbe, vam v roku 14 dni od nakupa izdelek zamenjamo ali vrnemo denar. Sledimo viziji in smo svetovni spyshop.eu z največ opreme na enem mestu. Razvijamo nove produkte in verjamemo v uspešnost podjetja na vsakem koraku. Zaposleni delamo z veseljem in smo prepričani v izdelke, ki jih ponujamo. In potem so tu zadovoljne stranke!

Učinkovita podpora in brezplačna dostava

Nudimo hitro in učinkovito tehnično podporo preko elektronske pošte, pogovora v živo in preko naše telefonske številke za podporo. Spyshop Vam pri tem pomaga, saj smo specialisti za audio in video nadzor ter vohunsko tehniko. Tukaj najdete največ opreme za osebno zaščito ali nadzor. Ponujamo brezplačno dostavo za vsa naročila, blago pošljemo domov ali diskretno na več kot 100 prevzemnih mest po vsej Sloveniji (GLS paketne trgovine)